Windows 11 Det bedste og hurtigste Windows nogensinde - Windows 11 Home
- Windows 11 Pro
Microsoft logo transparent
Microsoft Office MAC 2021 Home and Business Word - Excel - Powerpoint - OneNote - Outlook - Teams Microsoft Office MAC Opret og del professionelle diagrammer Microsoft Visio Professional 2021 Microsoft logo transparent Microsoft Office 2021 Home and Student Word - Excel - PowerPoint - OneNote - Teams Microsoft logo transparent Microsoft Office 2021 Home and Business Word – Excel – PowerPoint – OneNote – Outlook – Teams Microsoft Office MAC Microsoft Office 2021 Professional Word – Excel – PowerPoint – OneNote – Outlook – Publisher – Access – Teams Microsoft Office MAC Hold dine projekter organiserede og inden for tidsplanen Microsoft Project Professional 2021 Microsoft logo transparent

Velkommen til PcMac Servicecenter Hellerup

PcMac har specialiseret sig i support og forhandling af software til privat og erhverv til fornuftige priser. Hovedvægten ligger på styresystemer og kontorprogrammer til både traditionel PC og MAC.

Hos os finder du udelukkende anerkendte softwaremærker og programmer af høj kvalitet, typisk mærkevarer som Windows og Office fra en af verdens førende softwareleverandører Microsoft.

Microsoft logo

Vi fører i dag et bredt sortiment i både almene og specialiserede Microsoft programmer og prioriterer som noget nyt også at kunne tilbyde et udvalg af Adobe og Corel produkter.

Kaspersky lab logo

Sikkerhed og antivirus
Inden for sikkerhed og antivirus forhandler vi Kaspersky Lab, som flere gange er blevet kåret som årets produkt af det anerkendte og uafhængige AV-Comparatives. Kaspersky er desuden Microsoft Gold Partner i sikkerhedsløsninger til Windows.

Tryg e-handel – certificeret af e-mærket

Vi er godkendt af e-handelsfonden (e-mærket) og følger desuden anbefalingerne og retningslinjerne fra Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH)

– og de seneste regler i Forbrugerrettighedsdirektivet om netbutikkernes oplysningspligt, fortrydelsesret og returnering.

Hurtig levering og support adgang

Hovedparten af vores software produkter leveres elektronisk. Du køber programmet og downloader det via internettet på få minutter. Fysiske produkter leveres som PostNord forsendelser dør til dør eller til nærmeste afhentningssted i hele Danmark. Gælder både private og virksomheder.

PcMac Service privat, på job eller hos os

Har du brug for support til installation af programmer hjemme eller på kontoret, kører vi gerne ud og hjælper, hvor det passer dig bedst.

Det koster kun et lille tillæg udover prisen for selve programmet. Ring 70 55 55 86 eller kontakt os via kontaktformularen og hør nærmere.

Du er også meget velkommen til at kontakte os og aftale et tidspunkt, hvor du kan aflevere din computer til os, hvorefter vi sørger vi for at installere og klargøre den til afhentning i løbet af kort tid.

Forretningside

Vores ide med PcMac.dk har helt fra starten i 2012 været at skabe en enkel og nemt tilgængelig webshop med et stort kvalitetsudvalg af software samt en attraktiv balance mellem kvalitet og pris.

Vores særlige kompetenceområde er support og forhandling af anerkendte computer softwaremærker, hovedsageligt Windows styresystemer, Microsoft Office, udvalgte Adobe produkter og Kaspersky sikkerhedssoftware.

Vi udvælger produkter udelukkende efter egne interesse- og vidensområder og beskæftiger os alene med software og hardware af højt kvalitetsindhold, som vi selv kan stå inde for, selv har købt og afprøvet, og som vi ville købe igen, hvis vi stod i situationen.

Installations- og produktaktiveringsgaranti

Ved køb af software hos os er du omfattet af en installations- og produktaktiveringsgaranti.

Garantien betyder, at du har ret til at fortryde dit køb, tilbagelevere softwarelicensen og få din betaling retur, hvis det ikke indenfor 30 dage lykkes at installere og aktivere programmet på korrekt vis.

Som del af garantien hjælper PC-MAC Servicecenter Hellerup forinden med at få installationen og aktiveringen af programmet på plads, hvis der er behov for det.

Support og Kundeservice

Har du spørgsmål til produkter, brug for support eller andet, er du velkommen til at ringe 70 55 55 86. PcMac Servicecenter telefonen er åben mandag – torsdag kl.10-17, fredag kl.10-15 og lørdag kl.10-14.

Eller benyt kontaktformularen, så vender vi tilbage med et svar meget snart. Alle e-mail henvendelser besvares hurtigst muligt, som regel indenfor få timer og senest indenfor 24 timer alle ugens dage.

PcMac Servicecenter logo

Kundeanmeldelser

Vi gør os hver dag umage for at give vores kunder den bedste kundeservice. Det betyder meget for os at vide, hvor tilfredse kunderne er med hensyn til:

  • Produktkvalitet
  • Pris og værdi for pengene
  • Samlet købs-, leverings- og produktoplevelse.

Kunderne anmelder os her

Sikkert og gebyrfrit køb med kreditkort

Ved køb på PcMac.dk foregår din betaling med det højeste sikkerhedsniveau for kreditkortbetalinger. Alle sider på PcMac.dk er SSL certificerede. Det betyder, at alle informationer mellem os og dig som kunde er og forbliver fortrolige.

Alle oplysninger, der sendes over internettet, er desuden krypterede med et sikkerheds-certifikat, hvilket gør det umuligt for uvedkommende at opsnappe informationer om f.eks. kreditkort.

PcMac.dk afholder alle omkostninger forbundet med kreditkortsgebyrer for alle korttyper.

Har du spørgsmål til konkrete produkter, levering, betaling et cetera – eller brug for support – er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 55 55 86.